carcarpit
cart
0 Tovar
0 EUR
wipeCart
AUTOKOBERCE (1290)

Prečo investovať do autokobercov?


Nástupom jari a v leta by ste radi vymenili gumené autokoberce za niečo iné. Chcete predať auto a starý autokoberec už nie impozantný? Zvažujete prekvapenie svojej polovičke, ktorý zaľúbený do svojho auta a je dôležité pre neho, ako vyzerá interiér vozidla? Chcete niečo výnimočné do svojho auta? Vyskladajte si na našom webshope autokoberec podľa vlastného vkusu. Garantujeme vám, že nami dodaný autokoberec bude odzrkadľovať váš vkus a štýl, zároveň vám poskytne estetickú a praktickú funkciu, čím sa stane auto komfortnejšie. U nás objednané autokoberce zo všetkých hľadísk zodpovedajú požiadavkám originality. Autokoberce, ktoré ste si objednali sú opatrené fixačnými prvkami, sú odolné a ušité na presnú mieru z kvalitného materiálu.

Kde a ako sa vyrábajú autokoberce?


Autokoberce vyrábame vo vlastnej réžii na základe vašej individuálnej objednávky. Vďaka našej viacročnej činnosti a skúsenosti v tomto segmente na trhu dokážeme vyhovieť požiadavkám majiteľom zvučnejších značiek, ako aj majiteľom ľudových vozidiel. Máme viac než 1200 ks vzorov kobercov do všetkých značiek aút s presnými mierami, ktoré 100 % kopírujú podlahu vozidla.

Kvalita tovaru


Hlavnými znakmi kvality našich autokobercov sú vlastnosti, ktoré garantujú odolnosť, ľahkú údržbu a sú vyrobené z materiálu, ktorý je rezistentný voči odieraniu. Pri objednávke kobercov si môžete vybrať z dvoch druhov materiálov: textilné a velúrové (vlurové), pri každej variante si môžete zvoliť rôzne farby, ktoré najviac zodpovedajú vášmu autu a vášmu štýlu.


Aký je rozdiel medzi textilnými a velúrovými kobercami? Z akých extra ponúk si môžete vyberať?

Textilné autokoberce sú z materiálu o hrúbke 6-8 mm, svojou kvalitou zodpovedajú pre každodenné použitie. Široký výber farebnej škály kobercov vám umožní vybrať a zosúladiť farby s palubnou prístrojovkou, alebo s čalúnením vozidla: čierne, sivé, tmavo sivé, antracitové a tmavo modré.


Velúrové autokoberce sú hrubšie ako textilné, sú 7-9 mm hrubé, lahodnejšieho vzhľadu, ich textília je mäkšia, plyšovejšia. Koberec z tohto materiálu odporúčame tým, ktorí chcú mať interiér vozidla designovavší a elegantnejší. Môžete si vybrať z klasických farieb, ako sú čierne, sivé, tmavo sivé, ale pri tomto materiáli si môžete objednať aj v béžovej farbe, ktoré perfektne pasujú k autám s béžovými farbami v interiéri vozidla napr. prístrojový panel, autopoťahy, alebo čalúnenie. Aj keď si vyberiete hocijaký materiál či farbu objednaním ďalších doplnkov vám zabezpečíme jedinečnosť autokobercov.
Ponúkame rôzne dresingové farby lemovania autokobercov (pepitované, páskované), farebné nášľapníky podľa vlastného vkusu, prípadne si môžete dopriať výšivky aj v dvoch veľkostiach.

Ak má vaše vozidlo na podlahe nemá upevňovaciu fixáciu, na individuálnu žiadosť zákazníka vieme ponúknuť alternatívne riešenia a to dodatočné osadenie fixácie, alebo fixácie na suchý zips. Kvôli predĺženiu životnosti autokobercov je vhodné objednať si koberec s tzv. nášľapníkom, ktorý sa najviac derie pri riadení auta. Nášľapník behom výroby našívajú naši kolegovia na tú časť koberca, ktorá je pod nohami na strane vodiča.


Čistenie autokobercov


Dôležitou otázkou počas kúpy kobercov je - ako ho čistiť. Čistenie vlhkou kefou je tiež tak zodpovedajúce, ako oplach hadicou alebo vysokotlakým umytím. Pranie v práčke sa neodporúča.

Autokoberce od nás
Individuálne zostavenie autokobercov na základe kvality materiálov odporúčame nielen zaľúbencom do svojich aút, ale smelo ich odporúčame aj predajcom aút a aj takým zákazníkom, ktorí si potrpia na zachovaní továrenského stavu auta.

Ďalšie produkty